εθνική-αγγλίας-υιοθέτησαν-τη-γάτα-που-1107288
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 14.12.2022 | 08:54

Εθνική Αγγλίας: Υιοθέτησαν τη γάτα που είχαν «μασκότ» στο Μουντιάλ

Μπορείς οι παίκτες της Αγγλίας να γύρισαν στην πατρίδα τους χωρίς το τρόπαιο του Μουντιάλ, ωστόσο δεν επέστρεψαν με άδεια χέρια.

Μπορεί οι ελπίδες της Αγγλίας να εξατμίστηκαν μετά την ήττα τους από τους Γάλλους αλλά το δίδυμο της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ και Τζον Στόουνς, δεν ήθελαν να φύγουν από το Κατάρ με άδεια χέρια. Γι’ αυτό και θα πάρουν μαζί τους στο σπίτι τους μια αδέσποτη γάτα που έζησε φιλικά με την ομάδα στην προπονητική τους βάση.

Οι παίκτες της Αγγλίας γύρισαν στην πατρίδα τους χωρίς το τρόπαιο του Μουντιάλ όχι όμως με άδεια χέρια, με τους Κάιλ Γουόκερ και Τζον Στόουνς να αναλαμβάνουν την υιοθεσία μιας αδέσποτης γάτας που έγινε η ανεπίσημη μασκότ των Άγγλων στο Κατάρ.

Ο γάτος, που ο Στόουνς ονόμασε Ντέιβ, θα πρέπει να περάσει τέσσερις μήνες σε καραντίνα πριν μπορέσει να επανενωθεί με το δίδυμο της Σίτι.

Ένα σκηνικό εκτός γηπέδου, στο οποίο πάλι εμπλέκεται γάτα, που έχει προκαλέσει εντύπωση στο φετινό Μουντιάλ είναι η πρόσφατη κίνηση του press officer της Βραζιλίας να απομακρύνει μία γάτα από το τραπέζι, την ώρα που έδινε συνέντευξη Τύπου ο Βινίσιους, πιάνοντάς την και πετώντας την στο έδαφος.

Ωστόσο, το παραπάνω περιστατικό έρχεται να «ακυρώσει» η κίνηση των διεθών της Αγγλίας και να δείξει την καλή πλευρά της ανθρώπινης ψυχής.