champions-league-σε-λονδίνο-και-λισαβόνα-τα-παιχνίδ-1055756
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 05.10.2022 | 19:27

Champions League: Σε Λονδίνο και Λισαβόνα τα παιχνίδια της βραδιάς

Οι μάχες στο Champions League συνεχίζονται την Τετάρτη, με τις αναμετρήσεις της Τσέλσι με τη Μίλαν και της Μπενφίκα με την Παρί, να ξεχωρίζουν.

Το Champions League συνεχίζεται απόψε, με τα παιχνίδια, που κλείνουν την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων στρέφονται στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μίλαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι δύο ομάδες στοχεύουν στη νίκη, που θα αυξήσει τις πιθανότητές τους για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ελληνικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Ντα Λουζ». Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένεται να έχει δύσκολο έργο απέναντι στον γαλαξία αστέρων των Παριζιάνων. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου μετά από δύο αγώνες και ισάριθμες νίκες.

Η κάτοχος του τροπαίου Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχτεί την σκληροτράχηλη, πάντα επικίνδυνη για την έκπληξη και αήττητη, Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η Μάντσεστερ Σίτι του Έρλινγκ Χάαλαντ, θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη, που θα παραταχθεί χωρίς τον άτυχο Κάρλος Ζέκα, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου η Σεβίλλη υποδέχεται την Ντόρτμουντ, σε ένα παιχνίδι, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική βαθμολογία, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στη δεύτερη θέση.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης:

5ος όμιλος

19.45 Ζάλτσμπουργκ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ

22.00 Τσέλσι – Μίλαν

6ος όμιλος

19.45 Λειψία – Σέλτικ

22.00 Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ

7ος όμιλος

22.00 Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη

22.00 Σεβίλλη – Ντόρτμουντ

8ος όμιλος

22.00 Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμέν

22.00 Γιουβέντους – Μακάμπι Χάιφα