αυτή-είναι-η-πιο-σέξι-αθλήτρια-στον-κό-1023741
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 22.05.2022 | 10:36

Αυτή είναι «η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο» -Αρνήθηκε να φωτογραφηθεί για το Playboy

Η Alica Schmidt είναι γνωστή ως η πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου.

Η εντυπωσιακή νεαρή αθλήτρια έγινε πρωτοσέλιδο όταν εθεάθη έξω με τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του κόσμου, Νεϊμάρ στην παρουσίαση ενός νέου αυτοκινήτου στο Βερολίνο.

Η 23χρονη Γερμανίδα δρομέας των 400 μέτρων αγνοήθηκε από την ομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων το περασμένο καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να γίνει αντιληπτή, λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης.

Η Alica κάνει δουλειές στην τηλεόραση και στο μόντελινγκ παράλληλα με το τρέξιμο – και μάλιστα απέρριψε μια πρόταση να εμφανιστεί στο Playboy.

Βασίλισσα του τρεξίματος

Η Alica έγινε για πρώτη φορά γνωστή βοηθώντας τη Γερμανία να πάρει το ασημένιο μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ400 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου κάτω των 20 ετών το 2017.

Συνέχισε την επιτυχία της το 2019 βοηθώντας την εθνική τετράδα να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23 στη σκυταλοδρομία 4Χ400.

Η ίδια δημοσίευσε στο Instagram: «Έχω λάβει τόσα πολλά γλυκά μηνύματα από εσάς τις τελευταίες μέρες. Ήσασταν όλοι τόσο ανήσυχοι και ενθουσιασμένοι για το ντεμπούτο μου στη σκυταλοδρομία 4Χ4 στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετά από μια προσομοίωση αγώνα στην προπόνηση δεν μπόρεσα να εξασφαλίσω τη θέση μου στη σειρά για τα προκριματικά».

«Είμαι τόσο ευγνώμων για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που έχω λάβει σε αυτό το ταξίδι. Τώρα ανυπομονώ να εμψυχώσω τα κορίτσια μου σήμερα και να ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για όλες τις εμπειρίες που έχω ήδη αποκτήσει κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο Τόκιο. Μπόρεσα να μάθω τόσα πολλά πράγματα και ανυπομονώ να δω πού θα με οδηγήσει η αθλητική μου καριέρα τα επόμενα χρόνια. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω όλους σας αρκετά για την απίστευτη υποστήριξή σας.

Απέρριψε προσφορά του Playboy

Η καλή της εμφάνιση και οι θαυμαστές της, της έχουν εξασφαλίσει και κάποιες δουλειές ως μοντέλο – συμπεριλαμβανομένης της ευκαιρίας να περπατήσει στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου για τον Hugo Boss.

Η Alica έκανε το μοντέλο σε ρούχα από τη δεύτερη σεζόν της capsule συλλογής Russell Athletic της μάρκας και μοιράστηκε τα φώτα της δημοσιότητας με τα supermodels Gigi Hadid, Joan Smalls και Irina Shayk, μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram μαζί με ένα κλιπ της στην πασαρέλα, η οποία διαδραματίστηκε σε ένα γήπεδο μπέιζμπολ. Ωστόσο, στο παρελθόν είχε απορρίψει πρόταση να ποζάρει για το Playboy.