άρης-ζητήσαμε-3-000-εισιτήρια-αλλά-ο-βόλο-1166481
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 18.04.2023 | 23:10

Άρης: «Ζητήσαμε 3.000 εισιτήρια αλλά ο Βόλος και η Αστυνομία έδωσαν αρνητική απάντηση»

Ο Άρης προετοιμάζεται για το παιχνίδι με το Βόλο στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, αλλά δεν θα έχει τη βοήθεια των οπαδών του στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Όπως έκανε επίσημα γνωστό η ΠΑΕ Άρη, παρά το αίτημα για 3.000 εισιτήρια, ο Βόλος και η Αστυνομία έδωσαν αρνητική απάντηση και έτσι οι φίλοι των “κιτρίνων” δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν στη θεσσαλική πόλη για το ματς των πλέι οφ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

Κατά τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (23/04) με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζήτησε 3.000 εισιτήρια, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Ωστόσο, ο Βόλος Ν.Π.Σ., όπως και η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, απάντησαν αρνητικά. Κατόπιν τούτου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους της να μην ταξιδέψουν την Κυριακή για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, καθώς απαγορεύεται η μεμονωμένη και οργανωμένη μετακίνηση.

Θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι της Αστυνομίας τόσο κατά την είσοδο στην πόλη του Βόλου όσο και περιμετρικά του Σταδίου.

Καλούμε, λοιπόν, τους φιλάθλους μας μην μεταβούν στο Βόλο. Οι καιροί είναι… πονηροί και πάνω από όλα είναι η προστασία της ομάδας μας.