αντετοκούνμπο-είμαι-πεινασμένος-κα-1059492
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 12.08.2022 | 20:30

Αντετοκούνμπο: «Είμαι πεινασμένος και θέλω να πετύχω περισσότερα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε σε αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο.

Ο Έλληνας άσος δήλωσε πεινασμένος για ακόμη περισσότερες επιτυχίες, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πολύς κόσμος δεν πιστεύει ότι είναι πια δέκα χρόνια στο ΝΒΑ.

Μάλιστα, τόνισε πως είναι υποχρεωμένος να προσέχει περισσότερο το σώμα του και ότι είναι η καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνεις κάποιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι γέρικη ψυχή πλέον. Στο μυαλό μου νιώθω πως είμαι βετεράνος εδώ και μία πενταετία. Αλλά όπως το κορμί μου έχω πολλή ενέργεια μέσα μου. Είμαι πεινασμένος και θέλω να πετύχω περισσότερα. Θέλω να βγαίνω εκεί έξω και να βοηθώ την ομάδα μου με κάθε τρόπο. Πολλοί γνωρίζουν πως είμαι νικητής. Λατρεύω να κερδίζω. Μου αρέσει να βγαίνω έξω και τα δίνω όλα στο παρκέ. Πολύς κόσμος όντως δεν πιστεύει πως είμαι ήδη 10 χρόνια στη λίγκα και με βλέπουν σαν τον ‘νέο’. Ξέρεις, τον νέο που έχει έρθει πρόσφατα αλλά στο τέλος της μέρας πάντα θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να κερδίζω παιχνίδια.

Νιώθω διαφορετικός. Όταν ήμουν 18 έτρωγα cheeseburger και έπινα αναψυκτικά αλλά καθώς μεγαλώνεις συνειδητοποιείς πως αν θες μία μακρά ζωή πρέπει να έχεις ένα healthy lifestyle. Σίγουρα προσέχω το κορμί μου όσο περισσότερο μπορώ. Είναι η καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος, να επενδύσει στο σώμα του».

Για τον Κόμπι Μπράιαντ:

«Δεν θα μοιραστώ τη συζήτηση που είχαμε κάνει, δεν είναι το στυλ μου. Αλλά μιλάγαμε γι’ αυτό, ναι. Το να είσαι παιδί, πάντα περίεργος. Πάντα να έχεις απορίες. Πάντα να θες να βελτιώνεσαι. Και αυτό είναι κάτι που ο Κόμπι έκανε μέχρι τα 38 του ακόμα και μετά από την απόσυρσή του. Ήθελε πάντα να γίνεται καλύτερος».