αλαφούζος-ας-παίξει-και-έλληνας-αλλά-1156454
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 27.03.2023 | 14:41

Αλαφούζος: «Ας παίξει και Έλληνας, αλλά θα εξαφανιστείτε αν κάνει λάθος»

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν από τους πρώτους που πήραν τον λόγο στην… επεισοδιακή συνάντηση των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ, με τους Στιβ Μπένετ και Τάκη Μπαλτάκο, με θέμα τη διαιτησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αποκάλυψε επαφή που είχε δια ζώσης με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ενώ έκανε και πρόταση για… Έλληνα διαιτητή, με έναν όμως αστερίσκο!

«Πήγα στην UEFA και πράγματι έχουμε πάρει την ενημέρωση ότι δεν γίνεται να έρθουν ελίτ διαιτητές. Όμως δεν δεχόμαστε και να έρχονται διαιτητές τύπου Νταμπάνοβιτς! Η κατάσταση γενικά είναι έκρυθμη στην κοινωνία και πρέπει να κάνουμε κάτι για να μη γίνει χειρότερη», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος και πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Εμείς θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς διαιτητές. Αλλά, αν δεν μπορούν να έρθουν, ζητάω από εσάς κ.Μπένετ να βάλουμε ακόμα και Έλληνα διαιτητή. Όμως, σε περίπτωση λάθος, θα παραιτηθείτε κι εσείς, αλλά θα εξαφανιστεί από τους πίνακες και ο διαιτητής! Δεν γίνεται στην εποχή του VAR να συμβαίνουν εξόφθαλμα λάθη. Γι’ αυτό και απαιτούμε ισονομία».

Λίγο μετά από την τοποθέτησή του, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού αποχώρησε από τα γραφεία της ΕΠΟ, λόγω σημαντικής υποχρέωσης που είχε, κάτι για το οποίο είχε ενημερώσει εξ αρχής.