αεκ-για-το-παιχνίδι-με-τον-ιωνικό-καλο-1087360
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 20.01.2023 | 21:56

ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ιωνικό: «Καλούμε τους οπαδούς μας να αποφύγουν οποιαδήποτε μετακίνηση προς το γήπεδο»

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (22/1) με τον Ιωνικό, ενημερώνοντας τους φιλάθλους της να μην πάνε στο γήπεδο, καθώς δεν θα ανοίξει εξέδρα των φιλοξενούμενων.

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια χωρίς την υποστήριξη των φιλάθλων της, μιας και δεν δόθηκαν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ καλεί τον κόσμο της ομάδας να μην πάει στη Νίκαια και ανανεώνει το ραντεβού της μαζί τους στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ πληροφορεί τους φιλάθλους της πως αιτήθηκε εισιτήρια για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό. Ωστόσο όπως γνωστοποίησε και σε σχετική της ανακοίνωση, η γηπεδούχος ΠΑΕ έθεσε συγκεκριμένους περιορισμούς στην διάθεση των εισιτηρίων και δεν συναίνεσε στο σχετικό μας αίτημα.

Ως εκ τούτου και με δεδομένη και σχετική παράκληση της Ελληνικής Αστυνομίας, καλούμε τους φιλάθλους μας να αποφύγουν οποιαδήποτε μετακίνηση ή προσέγγιση προς το γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπεί παραχώρηση ανεξάρτητου τμήματος κερκίδας, ενώ υπάρχει και απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού για απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης.

Φίλοι της ΑΕΚ προστατέψτε την ομάδα μας εν όψει των πολύ σημαντικών εντός έδρας αγώνων που έχουμε μπροστά μας κι αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα. Ραντεβού στο επόμενο εντός έδρας ματς της ομάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια, με αντίπαλο τον Άρη».