«Θρίλερ» με την απόφαση του ΣτΕ για τα αναδρομικά των συνταξιούχων

Θρίλερ με τα αναδρομικά και την απόφαση του ΣτΕ. Όπως τόνισε στον RealFm 97,8 και τους Γιώργο Ψάλτη και Στεφανία Κασίμη ο πρόεδρος του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων, Νίκος Χατζόπουλος υπάρχουν πληροφορίες ότι δεν θα βγει σήμερα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για τα αναδρομικά και ότι το θέμα πάει για 17- 18 Ιουλίου.

Όπως είπε ο κ. Χατζόπουλος «μιλάμε πρώτον για συνταξιούχους που έχουν κάνει αγωγές. Αυτούς θα αφορά η απόφαση του ΣτΕ, ας μην λέμε ψέματα στον κόσμο. Πρόκειται για ένα ποσό 500-600 εκατ. ευρώ. Αν πάμε με πολιτική απόφαση συνολικά για όλους τους συνταξιούχους για το 11μηνο μιλάμε για ποσό 4,6 – 4,7 δισ. ευρώ. Τα Ταμεία είναι αδύνατον να πληρώσουν». Σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ, ο ίδιος τόνισε ότι «είναι αδύνατον νομικά, ο νόμος να είναι αντισυνταγματικός για 11 μήνες και να μην είναι μέχρι τις 31/12/2018. Αυτό δεν στέκει. Εμείς έχουμε πει ότι θα πάμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και θα δικαιωθούμε. Όσοι έχουν κάνει αγωγές άμεσα θα δικαιωθούν». Πηγή: enikos.gr

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, ΘΡΙΛΕΡ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!