Παράδειγμα υπολογισμού σύνταξης μισθωτού μηχανικού

Η ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ ανήρτησε σε υπολογιστικό φύλλο παράδειγμα υπολογισμού σύνταξης για μονοσυνταξιούχο μισθωτό μηχανικό (ΚΣ ΤΣΜΕΔΕ και Ειδική Προσαύξηση).

Το παράδειγμα είναι (επιτέλους) οριστικής σύνταξης από το πρώην ΤΣΜΕΔΕ, σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους (για διπλοασφαλισμένους μηχανικούς .pdf και υπολογισμού ειδικής προσαύξησης του πρώην ΕΤΑΑ – ΤΣΜΕΔΕ .pdf) του Ν.4387/16, και είναι ενδεικτικό για τη μεθοδολογία υπολογισμού της προσδοκώμενης σύνταξης (Εθνική Σύνταξη, Υπολογισμός Ανταποδοτικής Σύνταξης, Υπολογισμός Προσαύξησης, Προσωπική Διαφορά).

«Είναι νομίζουμε προφανές ότι οι συνεχείς παρεμβάσεις της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ προς το αρμόδιο Υπουργείο είχαν κάποια αποτελέσματα (Συνυπολογισμός Κοινωνικών Πόρων, Βελτιστοποίηση Ειδικής Προσαύξησης). Είναι διαθέσιμο σε μορφή Υπολογιστικού Φύλλου, έτσι ώστε κάθε συνάδελφος προσαρμόζοντας τις ασφαλιστέες του αποδοχές, να μπορεί να κάνει τους δικούς του υπολογισμούς. Παραμένουμε σε εγρήγορση για τα υπόλοιπα θέματα που διεκδικούμε», υπογραμμίζει η Ομοσπονδία των διπλωματούχων μηχανικών του Δημοσίου.

Παράδειγμα Yπολογισμού Σύνταξης ΠΙΝΑΚΑΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!