Δύο χρόνια στην αναμονή για… μία μασέλα

  • Απο stergios
  • 21 Ιουλίου 2018 - 12:52
  • Comments Off

Στα όρια της απόγνωσης έχει φτάσει μία 70χρονη, συνταξιούχος του ΟΓΑ, που περιμένει εδώ και δύο χρόνια για να αποκτήσει νέες τεχνητές οδοντοστοιχίες.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η γυναίκα από τον Απρίλιο του 2016 έχει κάνει τα χαρτιά της στο ΙΚΑ για να αποκτήσει νέες τεχνητές οδοντοστοιχίες αλλά ακόμα περιμένει.

«Αυτές που φοράω τώρα είναι παλιές, έχουν φθαρεί και πρέπει να τις αντικαταστήσω. Δεν μπορώ να φάω, με ενοχλούν. Δεν έχω τα λεφτά να πάω σε ιδιώτη οδοντίατρο, η σύνταξή μου είναι πολύ μικρή», είπε η ηλικιωμένη γυναίκα μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη.

«Ήξερα ότι θα πάρει χρόνο, δεν με πείραζε να περιμένω, αλλά πάνω από δύο χρόνια», διερωτήθηκε αγανακτισμένη.

Πριν από οκτώ μήνες, όπως κατήγγειλε, την ενημέρωσαν από το ΙΚΑ Ηρακλείου, ότι το θέμα της, προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Δεν της είπαν όμως το ίδιο και πριν από λίγες ημέρες, όταν επικοινώνησε ξανά.

«Τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα, 27 μήνες μετά. Γιατί καθυστερούν τόσο; Γιατί ενώ δικαιούμαστε εμείς οι ασφαλισμένοι κάποιες παροχές, μας ταλαιπωρούν τόσο για τα αυτονόητα;» σημείωσε η 70χρονη.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΚΡΗΤΗ, ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΑΝΑΜΟΝΗ, 70ΧΡΟΝΗ, ΜΑΣΕΛΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!