Αυτό είναι το έγγραφο που πιστοποιεί την σύνταξη των 23.000 ευρώ (φωτο)

Τη Δευτέρα ο πρώην υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γ. Κατρούγκαλος αποκάλυψε το άτομο για το οποίο υπήρξε απόφαση να λάβει σύνταξη 23.000 μηναίως. Σήμερα Τρίτη (30/7) το σχετικό έγγραφο δημοσιεύουν «Τα ΝEA» και όπως αποκαλύπτουν είχε σταλεί πριν από έναν χρόνο από την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Παροχών προς τη γενική διευθύντρια συντάξεων του ΕΦΚΑ και αναφερόταν στις συντάξεις των συμβολαιογράφων.

Ο νόμος Κατρούγκαλου δεν προέβλεπε πλαφόν για τις ανώτατες συντάξεις και κάπως έτσι, όπως αποκαλύφθηκε πριν από μερικές μέρες, είχαν εκδοθεί συντάξεις που ξεπερνούσαν (όπως στην περίπτωση του συμβολαιογράφου που αναφέρεται στο έγγραφο) τις 23.000 ευρώ.

eggrafo38

Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης ανέστειλε την έκδοση των συγκεκριμένων συντάξεων, αλλά ορισμένες εκδόθηκαν αφού οι υπηρεσίες του υπουργείου δεν πρόλαβαν να τις σταματήσουν. Πλέον, η κυβέρνηση αναζητά τρόπους να μπει όριο στις ανώτατες συντάξεις και αυτό θα γίνει με διάταξη που θα κατατεθεί.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ, ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ, ΕΓΓΡΑΦΟ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ, 23000 ΣΥΝΤΑΞΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!