βιασμός-στη-θεσσαλονίκη-τα-sms-πίεσης-982848
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.01.2022 | 23:01

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τα SMS «πίεσης» προς την 24χρονη (φωτο)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον βιασμό της 24χρονης στη σουίτα του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Τα στόματα ανοίγουν σιγά σιγά, ενώ η δικαστική και η αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη. Το zougla.gr φέρνει στη δημοσιότητα νέα ακόμη πιο πιεστικά sms που έστελνε το βράδυ ο διοργανωτής του πάρτι Μάνος Παπαδόπουλος προς την 24χρονη Γεωργία.

Ο Παπαδόπουλος της λέει ότι γίνεται πάρτι και την ρωτάει «εάν ψήνεται» ενώ μετά της δίνει οδηγίες για το πώς θα μπει στο ξενοδοχείο και τι θα πει στην reception για να περάσει μέσα.

Δείτε τα  sms:

Μάλιστα όταν η Γεωργία με τη φίλη της καθυστερούν, στέλνει εκ νέου για το αν έφτασαν στο ξενοδοχείο και μόλις η 24χρονη απαντάει πως κατευθύνονται προς τα εκεί, παρουσιάζεται λίγο πιο επιθετικός, τονίζοντας πως αυτό είπε πριν μισή ώρα.

Mάνος Παπαδόπουλος: Φτάσατε;

Mάνος Παπαδόπουλος: Ζεις;

Γεωργία: Ερχόμαστε ε

Mάνος Παπαδόπουλος: Αυτό είπες πριν μισή ώρα

Mάνος Παπαδόπουλος: Που είσαι;

Γεωργία: Τώρα ερχόμαστε

Ο τελευταίος κύκλος μηνυμάτων είναι πλέον το πρωί στις 10.21. Σε αυτά ο Μάνος Παπαδόπουλος τη ρωτάει εάν ζει και εάν όλα είναι καλά. Σύμφωνα με τα όσα είπε η κοπέλα των μηνυμάτων είχαν προηγηθεί πολλές αναπάντητες κλήσεις στο κινητό της.