σωτήρης-καλυβάτσης-τι-απαντά-για-το-αν-910546
ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | 16.03.2022 | 14:11

Σωτήρης Καλυβάτσης: Τι απαντά για το αν γνώριζε ο Αντώνης Κανάκης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα στο «Εκτός Ελέγχου», μια θεατρική μεταφορά στριπ του Αρκά που ανεβαίνει στον Ελληνικό Κόσμο.

Με αυτή την ευκαιρία βρέθηκε σήμερα στο πλατό του «Super Κατερίνα» όπου μίλησε και για την συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Αντώνη Κανάκη και για τους λόγους που δεν τον είδαμε σε περισσότερες δουλειές στην τηλεόραση.

«Είμαι λίγο δυσκοίλιος» είπε ο γνωστός κωμικός, ο οποίος αποκάλυψε πως απέρριψε αρκετές προτάσεις στην πορεία. Και αρνήθηκε πως υπήρξε κάποιου είδους «εμπάργκο» προς το πρόσωπό του, μετά από την αποχώρησή του από το σχήμα που πλαισίωνε τον Αντώνη Κανάκη. «Ίσως λίγο από το κανάλι που μας φιλοξενούσε τότε» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια της εκπομπής, με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ρώτησε αν πραγματικά ένας παρουσιαστής μπορεί να ξέρει τα πάντα για τον συμπαρουσιαστή του.

«Όχι βέβαια», απάντησε ο ηθοποιός, ο οποίος συμπλήρωσε: «Μου φαίνεται εντελώς κουλό να έχεις αυτή τη συμπεριφορά και να πηγαίνεις… – τι δηλαδή, να συναντηθούνε στο ραδιόφωνο ή στην τηλεόραση και πριν βγούνε στον αέρα να τα πει ο ένας “χθες έκανα αυτό, έκανα και μερικές αναρτήσεις”.




Έχω την αίσθηση και φαντάζομαι ότι, ό,τι έκανε δεν θα το γνώριζαν. Κι απ’ ό,τι ξέρω και θυμάμαι τον Αντώνη, δεν νομίζω ότι θα ανεχόταν κάτι τέτοιο στη συνεργασία του», δήλωσε ο Σωτήρη Καλυβάτσης.

«Από τη στιγμή που δεν εμπλέκονται τα παιδιά, είναι και η μοναδική σατιρική εκπομπή που έχει μείνει στην τηλεόραση».