πετράλωνα-τα-ρίχνει-όλα-στον-λογοτέχν-915907
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.11.2022 | 17:05

Πετράλωνα: Τα ρίχνει όλα στον λογοτέχνη ο πατέρας – «Αν είχα βιάσει τα παιδιά μου θα αυτοκτονούσα»

Για όλα φταίει ο… λογοτέχνης. Αυτό είπε με λίγα λόγια ο πατέρας από τα Πετράλωνα, που κατηγορείται για βιασμούς των παιδιών του, τόσο από τον ίδιο όσο και από τους φίλους του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην συνέντευξή του στο ereportaz, που προβλήθηκε από την εκπομπή TLIVE, η οικογένειά του χειραγωγήθηκε από τον λογοτέχνη, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως «αδικημένο» και «θύμα».

Όπως είπε ο ίδιος, είχε καλή σχέση με την οικογένειά του και πως όλα ξεκίνησαν όταν χώρισε με την σύζυγό του, συναινετικά. Για τα όσα φέρεται να κατήγγειλε ο γιος του, ο ίδιος λέει: «Το παιδί χειραγωγήθηκε. Όταν είναι με έναν δάσκαλο από το πρωί μέχρι το βράδυ και ένας πατέρας λείπει από το σπίτι, είναι πολύ εύκολο να χειραγωγηθεί».

Σε ερώτηση πάντως, σχετικά με το γιατί να έκανε όλη αυτή την ιστορία ο λογοτέχνης, ο πατέρας δεν μπόρεσε να δώσει μια απάντηση. «Δε μπορώ να δώσω εξήγηση. Το μόνο που σκέφτομαι, είναι γιατί εγώ είχα μία επιχείρηση και η πρώην γυναίκα μου είχε κάποια διαμερίσματα στα Πετράλωνα, θεώρησε αυτός ότι υπάρχει εδώ χρήμα. Και θα εκμεταλλευτώ την κατάσταση. αντικαθιστώντας τον πατέρα και κάνοντας εγώ τον πατέρα, κερδίζοντας κάποια χρήματα. Ή ότι ο άνθρωπος είναι σχιζοφρενής».




Πάντως σε ερώτηση για το τι θα έκανε αν κακοποιούσε τα παιδιά του και αν θα το παραδεχόταν, ο ίδιος λέει: «Θα αυτοκτονούσα. Θα προτιμούσα να αυτοκτονήσω παρά να κάθομαι να βιώνω 5 χρόνια αυτό τον σταυρό. Για έναν τρελό».