κιτ-χάρινγκτον-θα-γίνει-για-δεύτερη-φο-1133260
ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | 06.02.2023 | 13:01

Κιτ Χάρινγκτον: Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας

Ο Κιτ Χάρινγκτον και η Ρόουζ Λέσλι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Η αγαπημένη του «Τζον Σνόου» είναι έγκυος, όπως αποκάλυψε ο σταρ σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση στο «The Tonight Show» του Τζίμι Φάλον.

Ο σταρ που έγινε διάσημος μέσα τον ρόλο του στο «Game of Thrones»δήλωσε πως: «Ο γιος μου σε λίγο καιρό θα πάθει το σοκ της ζωής του. Θα αποκτήσει αδελφό ή αδελφή».

«Είμαι τρομοκρατημένος. Ξέρεις, με το πρώτο μωρό είσαι στα σύννεφα και χορεύεις μέσα σε λιβάδια με μαργαρίτες για εννιά μήνες, τουλάχιστον ο άντρας το κάνει. Αλλά αυτή τη φορά, η πραγματικότητα χτυπάει πιο γρήγορα. Γίνεσαι πιο πρακτικός πολύ γρήγορα», συμπλήρωσε.

Εκείνος και η σύζυγός του υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τον Φεβρουάριο του 2021. Όπως ανέφερε ο Κιτ Χάρινγκτον, προσπαθούν με την σύζυγό του να προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τον γιο τους για να υποδεχτεί το αδερφάκι του.

«Προσπαθούμε να τον ετοιμάσουμε για αυτό. Δείχνουμε την κοιλιά της Ρόουζ και του λέμε ότι είναι το “μωρό” κι εκείνος με τη σειρά του, δείχνει την κοιλιά του και λέει “το δικό μου μωρό”. Αλλά είμαι σίγουρος πως σύντομα θα καταλάβει», ανέφερε ο ηθοποιός.