εγνατία-οδός-καραμπόλα-50-αυτοκινήτων-998076
ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | 06.03.2022 | 13:36

Εγνατία Οδός -Καραμπόλα 50 αυτοκινήτων: Πληροφορίες για 7 τραυματίες (βίντεο)

Εγνατία Οδός: Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η Εγνατία Οδός, με αυτοκίνητα να έχουν αναποδογυρίσει έχοντας υποστεί εκτεταμένες ζημιές. Πάνω από 50 αυτοκίνητα εμπλέκονται σε μια τρομακτική καραμπόλα.

Η Εγνατία οδός είναι κλειστή στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης, με το τοπίο να μοιάζει βομβαρδισμένο. Αυτοκίνητα έχουν στοιβαχτεί έχοντας υποστεί εκτεταμένες ζημιές, με κάποια εξ αυτών να έχουν τουμπάρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, το σκηνικό τρόμου δημιούργησε η σύγκρουση πέντε αυτοκινήτων, για να ακολουθήσουν αλλεπάλληλες καραμπόλες.

Στο σημείο βρέθηκαν πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άντρες από την Πυροσβεστική υπηρεσία της Κοζάνης για τον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Πληροφορίες του kozan.gr, κάνουν λόγο για 7 άτομαμε θλαστικά κυρίως τραύματα, τα οποία διακομίστηκαν με τρία ασθενοφόρα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

Τα αίτια της καραμπόλας δεν έχουν εξακριβωθεί, αλλά στην περιοχή επικρατούν συνθήκες πυκνής ομίχλης, κάτι που ενδέχεται να συνέβαλε στη σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων.