χαλκίδα-εντοπίστηκε-ο-ασυνείδητος-οδ-606441
ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | 29.10.2022 | 19:29

Χαλκίδα: Εντοπίστηκε ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε μητέρα και την 6χρονη κόρη της

Μάνα και κόρη τραυματίστηκαν από την παράσυρση στη Χαλκίδα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο οδηγός βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας…

Ο ηλικιωμένος οδηγός παρέσυρε μητέρα και κόρη, αλλά δεν σταμάτησε να βοηθήσει. Πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε από την περιοχή, αλλά τα όσα έγιναν κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής, στη Χαλκίδα. Το υλικό οδήγησε στην προσαγωγή, με την μητέρα και την κόρη της, να προσπαθούν να συνέλθουν από αυτό που έζησαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις 17:00 περίπου το απόγευμα στην Χαλκίδα. Ο ηλικιωμένος οδηγός μετά το ατύχημα, δεν σταμάτησε αλλά συνέχισε την πορεία του και εξαφανίστηκε.

Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκαν πολύ γρήγορα αστυνομικοί, ενώ η μητέρα με το κορίτσι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου μετά τις πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον οδηγό του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με το tvstar.gr, τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Εύβοιας, προκειμένου η υπόθεση να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.