Τσακαλώτος σε Σκυλακάκη: Χοντρό ψέμα ότι ο πλειστηριασμός της Κολοβού έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
24
Νοέμβριος
Back

Τσακαλώτος σε Σκυλακάκη: Χοντρό ψέμα ότι ο πλειστηριασμός της Κολοβού έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεσπάσει με αφορμή τον πλειστηριασμό της οικίας της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιώννας Κολοβού.

Η τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, ότι το σπίτι της δημοσιογράφου βγήκε σε πλειστηριασμό επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε οργή στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Το ψέμα του κυρίου Σκυλακάκη, ότι ένας πλειστηριασμός που έγινε τον Μάρτιο του 2022 έγινε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είναι τόσο χοντρό που δεν θα άξιζε καν ειρωνικού σχολίου» απάντησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Μάλιστα, ο κ. Τσακαλώτος δημοσίευσε το χρονικό από το 2014 έως το 2022 σχετικά με το τι ισχύει και το τι δεν ισχύει για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το μόνο κόμμα στη σύγχρονη ελληνική ιστορία που έκανε απολογισμό πεπραγμένων. Μέσα σε αυτόν είμαστε περήφανοι που, στις συνθήκες που κυβερνήσαμε, βγάλαμε οριστικά τη χώρα από τα Μνημόνια, ρυθμίσαμε το χρέος, αφήσαμε γεμάτα ταμεία, που κρατάν σήμερα όρθια τη χώρα, μειώσαμε τις ανισότητες και τη φτώχεια, προστατεύσαμε τα σπίτια των πολιτών. Αλήθεια, θα δούμε αντίστοιχο απολογισμό από την κυβέρνηση των greek statistics που παρέδωσε το 2009 μια χρεωκοπημένη χώρα; Θα δούμε τέτοιο απολογισμό από την κυβέρνηση του «τα μνημόνια είναι ευλογία» που παρέδωσε άδεια ταμεία και αρρύθμιστο χρέος το 2014; Θα δούμε τέτοιο απολογισμό από τους αρνητικούς πρωταθλητές της υγειονομικής, ενεργειακής και οικονομικής κρίσης;» τονίζει ο πρώην υπουργός.

«Βέβαια, από μια κυβέρνηση που έχει μάθει να ακούει μόνο μέσω «κοριών» δεν περιμένουμε να ακούσει τον Λαό και τις ανάγκες του» καταλήγει.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!