ΟΣΕΑΔΕ: Ζητά άδειες σε γονείς που κλείνουν τα σχολεία των παιδιών τους

Μπροστά στην ενδεχόμενη επιδημία από το«νέο κορωνοϊό, έχουν ήδη ξεκινήσει για προληπτικούς λόγους να κλείνουν πολλά σχολεία σε όλη τη χώρα.

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, σε επιστολή της προς το ΥΠΕΣ και την ΑΔΕΔΥ, αναφέρει:

«Θεωρούμε αναγκαίο να ρυθμίσετε το πλαίσιο χορήγησης κανονικών αδειών (με πλήρεις αποδοχές και ασφάλιση) εκτός από τις περιπτώσεις που έχουν συναφή συμπτώματα, προκειμένου να αναρρώσουν και να ελαχιστοποιηθεί η διασπορά του ιού, επιπλέον και σε όσους εργαζόμενους έχουν παιδιά σε Σχολεία και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς που δεν λειτουργούν καθώς κι σε όσους έχουν άρρωστο μέλος της οικογένειάς τους (παιδί ή ηλικιωμένο). Δεν μπορεί να κλείνουν τα Σχολεία για 2 βδομάδες και να μην λαμβάνονται απαραίτητα μέτρα επίλυσης των αδειών των γονέων. Απαιτούμαι και ζητάμε την άμεση επίλυση του ζητήματος».

ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΓΟΝΕΙΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΟΣΕΑΔΕ, ΧΟΡΗΓΗΣΗ, ΑΔΕΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!