Δημήτρης Σκαρμούτσος: Μου γύρισαν πίσω πιάτο

Ο γνωστός σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε στον Alpha και την εκπομπή Pop up και ανέφερε περιστατικά που του έχουν συμβεί μέσα στα εστιατόρια του. «Ακόμη και σήμερα μου γυρίζουν πιάτα. Μια κυρία είπε κατεψυγμένο το ψάρι μου και το πήρα προσωπικά, στεναχωρήθηκα και το σκεφτόμουν για δύο μέρες», είπε χαρακτηριστικά ο σεφ.

Μίλησε ακόμη για τη στεναχώρια που βιώνει όταν κάποιος του επιστρέφει πιάτο, αφού – όπως λέει – συμβαίνει ακόμα, ενώ περιγράφει την πρόσφατη απογοήτευση που βίωσε όταν χαρακτήρισαν κατεψυγμένο το ψάρι που είχε φτιάξει.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον όρο «gourmet», που χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά στον χώρο της μαγειρικής και τόνισε πως «κακώς χρησιμοποιείται», αφού το φαγητό είναι φαγητό και όλοι βάζουν την ίδια φροντίδα σε όποιο είδος κουζίνας εργάζονται. Τέλος έκανε αναφορά στην επιτυχία του «MasterChef» και στο πώς τη βίωσε.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΠΙΑΤΟ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]