Αντώναρος προς Μητσοτάξη-Μαξίμου: Μην μπείτε στο TikTok – Οι νέοι έχουν τοποθετηθεί

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 10 Αυγούστου 2021 - 14:00
  • Comments Off
Μια προτροπή προς το Μέγαρο Μαξίμου – εννοείται με αποδέκτες τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το επιτελείο του- περιλαμβάνει η τελευταία ανάρτηση στο facebook του Ευάγγελου Αντώναρου, πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.
Αναφέρεται στο γνωστό σύνθημα-προτροπή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και προσθέτει πως οι πολύ νέες γενιές έχουν ήδη τοποθετηθεί (σ.σ. απέναντι στην κυβέρνηση).
Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:
«Για διατήρηση της ψυχικής τους ηρεμίας κ αι αποφυγή βαρέων εγκεφαλικών+καρδιακών επεισοδίων προτρέπω ένθερμα τους επιτελείς του Μαξίμου να μην μπουν στο TikTok. Tι Facebook + twitter μου λέτε τώρα! Το hashtag με τη γνωστή προτροπή στον #Φοβισμένος_Μητσοτάκης ξεπερασε μέσα στη νύχτα τις 1,2 εκατομμύρια επισκέψεις…
Ποτάμι που δεν συγκρατιέται με τίποτε!
Οι νεότερες, αν θέλετε οι πολύ νέες γενιές, έχουν τοποθετηθεί. Ναι, αυτές που ελεεινολογούσε με κάθε τρόπο εδώ και μήνες ο πρωθυπουργός. Αυτοί που τους έκλεισε επιλεκτικά τον δρόμο στην ανώτατη δημόσια εκπαίδευση. Αυτοί που θέλει να τους στείλει την πανεπιστημιακή αστυνομία. Αυτοί που προσπάθησε να τους δελεάσει με 150 ευρώ για να εμβολιαστούν…»
ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ, TIK TOK


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]