Δ. Σαρωνικού: Η συνέντευξη στην aftodioikisi.gr «άναψε τα αίματα»

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και συζύγου του Θεόδωρου Πάγκαλου, Χριστίνας Χριστοφάκη και του δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου, με αφορμή τη συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr.

Η δήλωση του κ. Φιλίππου ότι η «απάντηση στην κ. Χριστοφάκη ήταν η αποδοκιμασία και το γιαούρτωμα στα Καλύβια», εξόργισε την κ. Χριστοφάκη, η οποία με ανακοίνωσή της καλεί το δήμαρχο Σαρωνικού να καταδικάσει άμεσα τα φαινόμενα βίας και συγκεκριμένα την επίθεση με γιαούρτι, εις βάρος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Μάλιστα δε διστάζει να τον αποκαλέσει «νέο Λουδοβίκο 16ο, που από το ύψος του θρόνου του, διδάσκει αλαζονεία κι αυταρχισμό», λόγω της άρνησής, όπως υποστηρίζει, του δημάρχου και της παράταξής του να συμμετέχουν στη συζήτηση για το επεισόδιο στα Καλύβια, που οδήγησε στη ματαίωση της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Σαρωνικού.

Παράλληλα, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην δημάρχου Κερατέας Σταύρου Ιατρού, στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, ότι στα επεισόδια συμμετείχαν και κάτοικοι από τα Καλύβια, κάνει λόγο για συντονισμένη μεταφορά της βίας και της διάλυσης του κοινωνικού ιστού από την Κερατέα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Για να διαβάσετε αναλυτικά το δελτίου Τύπου της παράταξης της κ. Χριστοφάκη, «Ζούμε μαζί στο Σαρωνικό» και το ψήφισμα που εξέδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της, αναφορικά με την καταδίκη των γεγονότων της 16ης Μαρτίου, κάντε κλικ εδώ

Για να διαβάσετε τη συνέντευξη του δημάρχου Σαρωνικού, Πέτρου Φιλίππου κάντε κλικ έδω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - 'ΑΡΘΡΑ