«Το άνθος του γιαλού» στη Βέροια

Η ΚΕΔΗΠΕΘΕ Βέροιας παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Άνθος του γιαλού», που αποτελείται από τα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Μοιρολόγι Φώκιας» «Έρως – Ήρως» και «Άνθος του γιαλού» σε θεατρική διασκευή Ερρίκου Μπελιέ με τον Τάκη Χρυσικάκο στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, Βέροια, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 για δύο παραστάσεις, στις 10π.μ και στις 12μ.

Πρόκειται για μια εξαιρετική παράσταση πλημμυρισμένη από αίσθημα λεπτό χιούμορ και παραστατικότητα. Η ερμηνεία του Τάκη Χρυσικάκου σε παρασύρει σιγά σιγά στον κόσμο του Παπαδιαμάντη, «δηλαδή σου ανθρωπεύει την ψυχή» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινής.

Οι συντελεστές της παράστασης είναι: Ερρίκος Μπελιές θεατρική προσαρμογή, Μάνια Παπαδημητρίου σκηνοθεσία, Νίκος Πετρόπουλος εικαστική παρέμβαση, Λάμπρος Λιάβας μουσική επιμέλεια, Δήμος Αβδελιώδης φωτισμοί.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ψυχαγωγηθούν και ταυτόχρονα να διδαχτούν το λόγο του Παπαδιαμάντη παρακολουθώντας τις πρωινές παραστάσεις.

 

Η τιμή εισιτηρίου είναι 5 ευρώ ανά μαθητή.

 

Πληροφορίες και οργάνωση παραστάσεων: τηλ. 2331078141 και 2331078140.

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


Αφήστε μια απάντηση