Ναύπλιον: Στην πυρά ο… Καλλικράτης!

Με το κάψιμο του… Καλλικράτη, του βασιλιά Καρνάβαλου, μέσα στη θάλασσα κορυφώνεται την Κυριακή τ’ Αναπλιώτικο Καρναβάλι, το οποίο για μια ακόμη φορά είναι πλούσιο από εκδηλώσεις.

Από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, η πόλη θα «σφύζει» από μουσική, ενώ ζογκλέρ θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους.

Σπουδαστές του ΙΕΚ Μαγειρικής Τέχνης του Δημόσιου Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ναυπλίου θα ετοιμάσουν για κατοίκους και επισκέπτες στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος κρέπες με σάλτσα πορτοκάλι, που θα ανάψουν με κονιάκ και φλόγες, επιδεικνύοντας την τέχνη τους.

Στις 5 το απόγευμα ο Βασιλιάς Καρνάβαλος-Καλλικράτης θα ξεκινήσει την πορεία του, συνοδεία των «υπηκόων» του και υπό τους ήχους της Δημοτικής Μπάντας, διασχίζοντας κεντρικές οδούς της πόλης προκειμένου να φτάσει στο λιμάνι για να… καεί!

Η βραδιά όμως δεν τελειώνει εδώ, αλλά συνεχίζεται στην πλατεία Φιλελλήνων, με τον DJ Μάριο και στην πλατεία Συντάγματος με τα ροκ νεανικά συγκροτήματα «Fuctory», «Τελοσπάντων»,

«Τέρψις» και «Νidi Room», όπου εξάλλου από νωρίς το απόγευμα θα βρίσκεται η μπάντα «EleKtroBalKana» για να διασκεδάζει τους θαμώνες, δημιουργώντας ένα πανηγύρι-electro party.

Βλ. περισσότερα για το πρόγραμμα του Αναπλιώτικου Καρναβαλιού, πατώντας εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ