Η Ε. Τσαλιγοπούλου στο ΔΗ.ΘΕ. Πολυγύρου

Ένα μελωδικό ταξίδι, σε αρμονίες και λέξεις τραγουδιών αξέχαστων, μοναδικών των Τσιτσάνη, Βeatles, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Καλδάρα, Πάνου, Ζαμπέτα, Σπανού, Μικρούτσικου, Σαββόπουλου, Kραουνάκη, Κατσιμίχα, Ανδρέου, Πορτοκάλογλου, Λειβαδά και Ζούδιαρη, με «άρμα» τη φωνή της Ελένης Τσαλιγοπούλου, συνοδεία στο πιάνο του Γιώργου Ανδρέου και στο μπουζούκι του Μανώλη Καραντίνη, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσει το φιλόμουσο κοινό την προσεχή Παρασκευή, στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

Η «μάγισσα» Ελένη «γλιστράει ανάμεσα σε ήχους ροκ και δημοτικούς, χαϊδεύει τραγούδια των παλιών μεγάλων και των νεότερων αγαπημένων, θυμάται καταγωγές και συγγένειες, αμανέδες και ρούμπες, παραλογές και μπαλάντες. Όμως κι ο Μανώλης τραγουδάει, λέει Καζαντζίδη και Διονυσίου, όπως μόνο ένας μάγος του μπουζουκιού ξέρει. Κι ο Γιώργος τραγουδάει («Άγιος ο έρωτας», ποιος διαφωνεί;) κι ενορχηστρώνει τις μελωδίες και τους ρυθμούς στο δικό του το μοτίβο, το ανατολιτικοδυτικό, το αιθέριο ανακάτωμα, τον τρόπο τον ελληνικό».

Η συναυλία γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου, ενώ εισιτήρια προπωλούνται στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου και στα γραφεία της ACS. Τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ, μαθητικά, φοιτητικά, οργανωμένες ομάδες 15 ευρώ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ