Δήμος Δέλτα: Εκδρομή στον Αξιό

Εκδρομή στο χωριό Ανατολικό (Βαλμάδα), διοργανώνει τη Δευτέρα 25 Απριλίου ο Δήμος Δέλτα, το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Ανατολικού και ο Πολιτιστικός Σύλλογος της ίδιας περιοχής.

Η ημερήσια εκδρομή στον Αξιό,  είναι ανοικτή σε όλους τους κατοίκους  και τους επισκέπτες του Δέλτα και περιλαμβάνει  δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγιου Γεωργίου και περιφορά της εικόνας, παραδοσιακά παιχνίδια  από και με μαθητές,  παραδοσιακούς χορούς και τέλος  τη διεξαγωγή ιππικών αγώνων.

«Η χλωρίδα και η πανίδα της περιοχής είναι σπάνιας ομορφιάς και θέλουμε να το μάθουν όλοι. Όσοι γεννήθηκαν στα χωριά μας και θεωρούν αυτονόητη την ομορφιά της φύσης μας,  αλλά και όσοι θέλουν να κάνουν μια οικολογική και κοντινή εκδρομή με την οικογένεια τους, 25 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης , χωρίς  κόστος και χωρίς ταλαιπωρία», τονίζει ο δήμαρχος Δέλτα, Νίκος Γιουτίκας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ανατολικού, Βασίλη Τσιαούση στα 6974822123 – 23107180011 ή στείλτε email στο [email protected] .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ