«28ος Γύρος Αθήνας»

Συνέντευξη τύπου για τον «28ο Γύρο Αθήνας», πραγματοποιήθηκε σήμερα 28 Απριλίου 2011 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών.

Ο Γύρος της Αθήνας, που διοργανώνεται από τον Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης, αποτελεί τη μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την πρωτεύουσα.

«Για μας, ο φετινός «Γύρος της Αθήνας» είναι η συμβολική αφετηρία της προσπάθειάς μας για να επιτύχουμε, και στη δική μας πόλη, αυτό που σε άλλες αποτελεί από χρόνια σταθερό στοιχείο της καθημερινότητάς τους: Τη συστηματική αθλητική δραστηριότητα του πληθυσμού.

Έχουμε αναλάβει τη δέσμευση να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να γίνει η Αθήνα μια πόλη προσβάσιμη στα άτομα με αναπηρία, φιλόξενη για όσους, έστω και προσωρινά, αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, φιλική για όλους τους κατοίκους της», δήλωσε σχετικά ο κ. Καμίνης.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν παράλληλα, η Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης κ. Παναγιώτα Ψαράκη, ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Κλέων Παπαδόπουλος και η Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας των Special Olympics κ. Αλεξάνδρα Οικονομίδου.

Να σημειωθεί ότι ο «28ος Γύρος Αθήνας», θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαΐου 2011 και ώρα 10:00 π.μ. με σημείο εκκίνησης των αθλητριών και αθλητών το Παναθηναϊκό Στάδιο. Ο φετινός Γύρος Αθήνας είναι αφιερωμένος στους «Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, Αθήνα 2011» επιδιώκοντας να διαδώσει το μήνυμα της συμμετοχής, της συναδέλφωσης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της αποδοχής των ατόμων με ειδικές ικανότητες που θα συμμετάσχουν.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ