13η Εβδομάδα Μόδας στην «Τεχνόπολι»

Για 13 συνεχόμενη χρονιά, έλληνες σχεδιαστές, αναγνωρίσιμοι και μη, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσίασουν τις δημιουργίες τους και τις προτάσεις τους στο χώρο της υψηλής ραπτικής, με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας που πραγματοποείται στην «Τεχνόπολι» του Δήμου Αθηναίων από 30 Μάρτη-3 Απριλίου. Την προσεχή Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, οι διοργανωτές της εκδήλωσης θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.

Την έναρξη της αθηναϊκής Εβδομάδας Μόδας-Athens Fashion Week θα κηρύξει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ενώ την «αυλαία» θα ανοίξει ο γνωστός, σε Ελλάδα και εξωτερικό, σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Ντάσιος, ο οποίος θα παρουσιάσει τη συλλογή arabesque για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2011-12, με τον ιδιαίτερα θεατρικό του τρόπο.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη συλλογή, dassios arabesque παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Τα δε έσοδα του εναρκτήριου σόου θα διατεθούν για το φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η αθηναϊκή Εβδομάδα Μόδας περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού «Athens Every Week» και πραγματοποείται από την Athens Fashion Productions σε συνεργασία με την «Τεχνόπολι» του Δήμου Αθηναίων, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και των κλαδικών οργανώσεων: ΣΕΠΕΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής-Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος), ΣΚΕΕ (Σύνδεσμος Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων) και ΕΛΣΕΒΒΥΕ (Σύνδεσμος Υποδηματοποιών), Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και ΕΒΕΑ, καθώς και με την εποπτεία του Ελληνικού Συμβουλίου Μόδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ