Ξεκίνησε τον… αγώνα το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών»

Την ιδρυτική διακήρυξη του νέου πολιτικού φορέα «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» παρουσίασε χθες ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς, με βασικό αίτημα «εκλογές εδώ και τώρα!»

«Δεν θα υποσχεθούμε λαγούς και πετραχήλια. Μην περιμένετε από εμάς να κάνουμε ό,τι έκαναν κάποιοι άλλοι, αλλά ούτε και ό,τι δεν έκαναν. Θα αντισταθούμε σε κάθε μορφή υποτέλειας και εμπαιγμού του ελληνικού λαού» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, κατά την εναρκτήρια ομιλία του ο επικεφαλής του «Άρματος».

Ο κ. Δημαράς έκανε λόγο για ένα κόμμα που θέλει «να ταράξει το πολιτικό σκηνικό και ταυτόχρονα να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών έναντι του πολιτικού κόσμου, ένα κόμμα για τον Έλληνα πολίτη και τις ανάγκες του» και επετέθη με σφοδρότητα σε κυβέρνηση και Πρωθυπουργό αναφορικά με το μνημόνιο και την οικονομική πολιτική, σημειώνοντας πως «η πατρίδα δεν σώζεται από κανένα ΠΑΣΟΚ και κανένα Παπανδρέου» και «ήξεραν την αλήθεια και δεν την έλεγαν στον ελληνικό λαό».

Παράλληλα, κάλεσε την κυβέρνηση να πει την αλήθεια στο λαό για την οικονομία, αλλά και για το πού πηγαίνει τη χώρα, και τους πολίτες «να «επιβιβαστούν» στο «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών»» για να τους μεταφέρει σε δρόμους πιο ηθικούς.

Οι παρουσίες

Στην παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» (κλικ εδώ για να τη διαβάσετε) παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος αποτελεί και ιδρυτικό μέλος του νέου πολιτικού φορέα, οι δημοσιογράφοι Μάκης Γιομπαζολιάς και Νάσος Αθανασίου, ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς Δ. Χατζησωκράτης, καθώς και πολλοί φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Δημαρά.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ


Αφήστε μια απάντηση