Ο Δ. Γιαννακόπουλος καταθέτει αγωγή 10 εκατ. ευρώ εναντίον Κ. Καμμένο

Αγωγή, ύψους 10 εκατ. ευρώ καταθέτει ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος  εναντίον του Πάνου Καμμένου, με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες του.

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Γιαννακόπουλος επισημαίνει ότι καταθέτει αγωγή προκειμένου να υπερασπιστεί την προσωπικότητα, την τιμή και την υπόληψή του.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι ζητά 10 εκατ. ευρώ «όχι για να γίνω πλουσιότερος αλλά για να εξαλειφθεί η δυνατότητα τόσο στον ίδιο τον Καμμένο όσο και στον οποιονδήποτε άλλο, να μετατρέπει το βήμα της Βουλής σε βήμα συκοφαντίας».

«Προχωρώ σ’ αυτή την ενέργεια ακριβώς επειδή πρέπει να γίνει συνείδηση στον εναγόμενο ότι δεν είναι δυνατό να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, να εκστομίζει βαρύτατες ύβρεις και συκοφαντίες και να μένει στο απυρόβλητο» τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο επιχειρηματίας καλεί τέλος, την Βουλή να άρει την ασυλία του κ. Καμμένου, καθώς όπως τονίζει, προτίθεται να υποβάλλει και σχετική μήνυση.

Η Δικαιοσύνη πλέον θα αποφανθεί εάν στην προκειμένη περίπτωση «εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν», όπως είχε πει ο Αριστοτέλης, καταλήγει ο κ. Γιαννακόπουλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ