ΝΔ: Ο Μπουτάρης υιοθετεί τις θέσεις Σαμαρά για το άσυλο

«Πολιτικό ανεμοδείκτη, που αλλάζει πολιτικές απόψεις και θέσεις ανάλογα με τα ρεύματα των καιρών», χαρακτήριζει το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, σε ανακοίνωση της η «Νέα Δημοκρατία», με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου περί κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου.

Παράλληλα δε διστάζει να τονίσει ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υιοθετεί ξεκάθαρα τις απόψεις του Αντώνη Σαμαρά και προσθέτει μάλιστα ότι «αποφάσισε να κάνει βήματα προσέγγισης προς τη ΝΔ, επειδή βλέπει την αυξανόμενη απήχηση των θέσεων της σε όλο και ευρύτερα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας».

«Για εμάς στη Θεσσαλονίκη που έχουμε και το καλύτερο και πιο μεγάλο, κεντρικό αστικό κάμπους της χώρας, η σημερινή κατάστασή του μας απωθεί από το να εμπλακούμε με το πανεπιστήμιο με δημιουργικό τρόπο, μια που το πανεπιστήμιο αποπνέει ατμόσφαιρα γκέτο, αλλά και να χαρούμε το απλούστερο, μια βόλτα ένα Σαββατοκύριακο στους χώρους ενός όμορφου και περιποιημένου κάμπους. Απο-ασυλοποιημένο πανεπιστήμιο σημαίνει τελικά και ανοιχτό στην πόλη και την κοινωνία της πανεπιστήμιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ