Μαξίμου: Επίθεση σε Μητσοτάκη και Ξαφά για «υπονόμευση» επενδύσεων

Σφοδρή επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη και στην φερόμενη ως άτυπη σύμβουλου του,  Μιράντα Ξαφά – χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει – εξαπολύει το πρωθυπουργικό γραφείο καταγγέλλοντας ότι επιδιώκουν την «υπονόμευση» των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι με σημερινό πρωτοσέλιδο της, η «Εφημερίδα των Συντακτών» φωτογραφίζει  την κ. Ξαφά, ως «σαμποτέρ» των επενδύσεων με εντολή Μητσοτάκη. Ειδικότερα στην ανακοίνωση του, το Μέγαρο Μαξίμου, σημειώνει:

«Ο κος Μητσοτάκης, αφού από τη πρώτη στιγμή επένδυσε στη καταστροφή, απελπισμένος πια και απόλυτα πεπεισμένος ότι χωρίς καταστροφή δεν έχει καμιά ελπίδα πολίτικης επιβίωσης στέλνει τη σύμβουλό του στο εξωτερικό σε διατεταγμένη υπηρεσία, μήπως και καταφέρει να υπονομεύσει τη πορεία ανάκαμψης της οικονομίας.

Η διασπορά καταστροφολογικών ψευδών ειδήσεων, δεν είναι κάτι καινούργιο από πλευράς ΝΔ. Η μεθοδευμένη υπονόμευση, όμως, προς τους διεθνείς επενδυτές της ευστάθειας του τραπεζικού συστήματος την ώρα που η κυβέρνηση τους καλεί να επενδύσουν στα ελληνικά ομόλογα, συνιστά πράξη που εκφεύγει από τα όρια της πολιτικής και εισέρχεται στη σφαίρα της δικαιοσύνης. Ο λόγος για τη συνέχεια προφανώς της ανήκει».