Λαφαζάνης: Πραξικοπηματικές διαθεσιμότητες-απολύσεις στο υπ. Εθνικής Άμυνας

Για «εκατοντάδες αυθαίρετες, παράνομες και πραξικοπηματικές διαθεσιμότητες-απολύσεις εργαζόμενων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας» κάνει λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης σε δήλωσή του καλωντας την κυβέρνηση «να ανακαλέσει άμεσα τις διαθεσιμότητες-απολύσεις προς αποκατάσταση και της εύρυθμης λειτουργίας κρίσιμων τομέων των Ενόπλων Δυνάμεων«.

O κ. Λαφαζάνης τονίζει ότι «αποτελεί μέγιστη βαρβαρότητα να μένουν στον ‘αέρα’ και να πετιούνται κυριολεκτικά στο δρόμο αναντικατάστατοι εργαζόμενοι, που δούλευαν μέσο όρο 30 χρόνια, όπως οι εργαζόμενοι στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας».

«Οι αυθαίρετες και πραξικοπηματικές αυτές διαθεσιμότητες-απολύσεις δεν καταστρέφουν μόνο ανθρώπινες ζωές και οικογένειες αλλά και υποσκάπτουν καίρια την αμυντική θωράκιση της χώρας, στερώντας και τα τρία όπλα από πολύτιμο, έμπειρο και αναντικατάστατο προσωπικό», προσθέτει, δηλώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση της Αριστεράς, «θα αποκαταστήσει την αδικία και θα επαναπροσλάβει όσους ανάλγητα η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πετάει στο δρόμο».