ΛΑΕ: Μνημείο δουλοπρέπειας η τάχα προστασία του Μακρόν

Ως μνημείο αυταρχισμού, δουλοπρέπειας και κυνισμού χαρακτηρίζει η ΛΑΕ την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις και την προγραμματισμένη διαμαρτυρία της ΛΑ.Ε σήμερα Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας για την προστασία τάχα του Macron.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει:

Η ΛΑ.Ε δεν πρόκειται να πειθαρχήσει στην κυβερνητική αστυνομική αυθαιρεσία. Η διαμαρτυρία θα γίνει κανονικά το απόγευμα. Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει

Η ΛΑ.Ε καταγγέλλει με όλες τις δυνάμεις της την αυθαίρετη και αντιδημοκρατική κυβερνητική απαγόρευση των συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας και της διαμαρτυρίας που οργανώνει η ΛΑ.Ε απέναντι από τους στύλους του Ολυμπίου Διός στις 6 μ.μ.
Η απόφαση αυτή αποτελεί μνημείο αυταρχισμού, δουλοπρέπειας και αυθαιρεσίας και υπονομεύει στην καρδιά τους τις δημοκρατικές ελευθερίες του ελληνικού και πρώτα απ’ όλα το δικαίωμα στην ειρηνική διαμαρτυρία.
Η ΛΑ.Ε δεν πρόκειται να πειθαρχήσει στην κυβερνητική και αστυνομική αυθαιρεσία ούτε πρόκειται να συνεργήσει στην κατάλυση δημοκρατικών δικαιωμάτων τού ελληνικού λαού, κατακτημένων με θυσίες, αγώνες και αίμα.
Η διαμαρτυρία της ΛΑ.Ε στις 6 μ.μ. απέναντι από τους στύλους του Ολυμπίου Διός θα πραγματοποιηθεί κανονικά και καλούμε τους πολίτες της Αθήνας με την συμμετοχή τους να απαντήσουν στην αυθαιρεσία και τον αντιδημοκρατικό κατήφορο.
Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει.

Η Ελλάδα δεν πωλείται

Οι εργαζόμενοι δεν είναι ούτε θα γίνουν σκλάβοι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΛΑΕ, ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ, ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ


Αφήστε μια απάντηση