Η απάντηση της Ντόρας στον Τζιτζικώστα

Την έντονη ενόχληση της Ντόρας Μπακογιάννη προκάλεσαν τα όσα υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Απόστολος Τζιτζικώστας, για την σύνοδο του ΕΛΚ και την υποψηφιότητα της πρώην υπουργού.

Συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη τόνιζαν χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Real.gr: «Η διγλωσσία και η υποκρισία δεν έχουν καμία σχέση με το νέο. Είναι πιο παλιό και από το παλιό» σημείωναν. Οι ίδιες πήγες ανέφεραν ότι ο Απόστολος Τζιτζκώστας ακόμα στις συνομιλίες και τις επαφές που είχε με την ίδια ουδέποτε έφερε αντίρρηση στο να είναι η πρώην υπουργός υποψήφια για την αντιπροεδρία του ΕΛΚ. «Δεν φέρνουμε το νέο αν προσπαθούμε να διαγράψουμε την ιστορία της ΝΔ».

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας σε συνέντευξη του είχε πει για το συγκεκριμένο ζήτημα: «Ενώ η παράταξη είχε επιλέξει ένα άλλο πρόσωπο για την αντιπροεδρία του ΕΛΚ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προέκυψε ένα άλλο πρόσωπο, η κ. Μπακογιάννη. Προσωπικά πιστεύω λόγω συμφωνίας, από αυτές που συνηθίζονται να γίνονται στη ΝΔ, συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες» συνέχισε.

Κληθείς να διευκρινίσει αν εννοεί συμφωνία Μπακογιάννη – Μεϊμαράκη «πίσω από κλειστή πόρτα», ο κ. Τζιτζικώστας απάντησε «βεβαίως», ενώ ερωτηθείς ποιον ήταν ο στόχος είπε «οι εσωκομματικές εκλογές».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΔ, ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΕΛΚ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση