Διχάζει τη ΝΔ ο Ψωμιάδης

Σαφείς αποστάσεις από την «ασπίδα προστασίας» που προσέφερε ο Αντώνης Σαμαράς στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, παίρνουν οι βουλευτές της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης και Γιάννης Ιωαννίδης, δημιουργώντας έτσι σοβαρό εσωκομματικό ρήγμα.

«Ανεξάρτητα από τα σχόλια τα δικά μας, ισχύει η απόφαση του δικαστηρίου, υπάρχει η προσφυγή, υπάρχει η αναίρεση. Θα τοποθετηθεί ο Άρειος Πάγος. Βλέπω τον διάλογο ο οποίος εκτυλίσσεται αυτές τις ημέρες στο Internet , στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις και οι τοποθετήσεις γύρω από το θέμα, είναι φορτισμένες -αναπόφευκτα φορτισμένες- και με την πολιτική τοποθέτηση του καθενός», επεσήμανε συγκεκριμένα ο κ. Χατζηδάκης.

Από την πλευρά του ο κ. Ιωαννίδης ανέφερε ότι «το παράπτωμα είναι ένα παράπτωμα, είτε το κάνεις για ανθρωπιστικούς λόγους, λόγω αρρώστιας του ανθρώπου, είτε όχι, είναι παράπτωμα», απορρίπτοντας ξεκάθαρα την αιτιολογία που προέβαλλε ο κ. Ψωμιάδης.

Να σημειωθεί ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, σε χτεσινές δηλώσεις του, υπερασπίστηκε για ακόμη μία φορά, τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Για να διαβάσετε προηγούμενο ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ