Δημ. Αριστερά: Καλεί σε διάλογο τους Οικολόγους Πράσινους

Στην έναρξη διαλόγου για σειρά θεμάτων όπως το μεταναστευτικό, το θέμα του λογιστικού ελέγχου του χρέους και των θεσμικών αλλαγών στο πολιτικό σύστημα που θα επεκταθεί στην κοινωνική οικονομία, την πολιτική απορριμμάτων και το Ελληνικό, συμφώνησαν οι αντιπροσωπείες της «Δημοκρατικής Αριστεράς» και των «Οικολόγων Πράσινων».

Με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη βιοποικιλότητα στην Ολομέλεια της Βουλής οι δύο πλευρές συμφώνησαν στον καθορισμό χωριστών συναντήσεων διαλόγου ανά θέμα, για όλα τα ζητήματα που προτάθηκαν.

«Ανοίξαμε στη συνάντηση αυτή και στις άλλες που θα ακολουθήσουν, θέματα που τόσο η επικαιρότητα όσο και η κρίση τα φέρνει μπροστά. Είναι θέματα που μπορούν να λύσουν αρκετά από τα ανοιχτά προβλήματα, όπως η διαφορετική αντιμετώπιση του χώρου του Ελληνικού, αποδίδοντάς τον με μια λογική χωροταξικής δικαιοσύνης στο σύνολο των κατοίκων του λεκανοπεδίου και όχι μια θυσία σε μια μαύρη τρύπα που πάει να γίνει», επεσήμανε αναφορικά με το θέμα ο Σάκης Κουρουζίδης εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της «Δημοκρατικής Αριστεράς».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ