Αμανατίδης: Χαρίζουν μαθητικές κατασκηνώσεις σε μοναστήρι της Αχαΐας

«Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων χαρίζει σκανδαλωδώς μαθητικές κατασκηνώσεις σε μοναστήρι της Αχαΐας», αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για «συνέχιση των πελατειακών σχέσεων παλαιοκομματικού τύπου».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, με τροπολογία του σε άσχετο σχέδιο νόμου και παρακάμπτοντας τη βούληση των κατοίκων και των τοπικών αρχών της περιοχής, προχωρά στην παραχώρηση- χάρισμα για 30 χρόνια ακόμη, στην Ιερά γυναικεία Κοινοβιακή Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, έκτασης 15 στρεμμάτων στο Βερίνο Αιγιαλείας, ανάμεσα σε δασικές εκτάσεις -όπου λειτουργούσαν μαθητικές κατασκηνώσεις του Υπουργείου Παιδείας».

Ο κ. Αμανατίδης επισημαίνει ότι «η συγκεκριμένη ρύθμιση αποδεικνύει περίτρανα τη συνέχιση για ψηφοθηρικούς λόγους των πελατειακών σχέσεων παλαιοκομματικού τύπου», ενώ προσθέτει: «Ως αιτιολογία εγκατάλειψης από τον κ. Κεδίκογλου στη βουλή χρησιμοποιήθηκε η παλιότερη τροφική δηλητηρίαση μαθητών!!!!»

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ


Αφήστε μια απάντηση