«Ζούμε μαζί», αλλά… δεν αντέχουμε το διάλογο

Δεν είναι η πρώτη φορά, τουλάχιστον από όσο μπορεί να γνωρίζει η στήλη, που η κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη προχωρά σε μήνυση κατά πολίτη επιλέγοντας το δρόμο προς τα… δικαστήρια αντί του δημόσιου διαλόγου, ζητώντας αποζημίωση ως… αποκατάσταση της προσβεβλημένης τιμής και υπόληψής της.

Κάτι ανάλογο με την αγωγή κατά της κυρίας Ελευθερίας Ψυχογιού (κλικ εδώ) έκανε και προεκλογικά κατά 25χρονου φοιτητή-μπλόγκερ Ευάγγελου Μυτιληναίου, ζητώντας αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ και 20.000 ευρώ κάθε φορά που θα ανέφερε το όνομά της δημοσίως (κλικ εδώ για να διαβάσετε την αρχή και κλικ εδώ για το τέλος της αγωγής, καθώς ουδέποτε δημοσιεύθηκε ολόκληρη, αλλά ένα μέρος της).

Δεν ξέρουμε πως σκέπτεται τη δημοσίευση και το δημόσιο διάλογο η κυρία Χριστοφάκη, με το δεδομένο ότι αποτελεί δημόσιο πρόσωπο και υπήρξε δημοσιογράφος, ωστόσο, έχουμε μια απορία: αυτό εννοούσε, τις αγωγές, όταν στη διακήρυξη της παράταξής της «Ζούμε μαζί στο Δήμο Σαρωνικού» (κλικ εδώ) έγραφε και υπέγραφε πως «το σύνθημά μας είναι: Νέος Δήμος, Νέα Νοοτροπία, Νέες Δράσεις, μαχητικά, ανεξάρτητα και ανιδιοτελή πρόσωπα που εγγυώνται αυτά τα αποτελέσματα»;

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση