Χρωστάει της Μιχαλούς

Μέτρησε από εδώ, μέτρησε από εκεί, αύξησε τέλη, αλλά τελικά τα κουκιά δεν του βγήκαν του δήμαρχου Ναυπλιέων Παναγιώτη Αναγνωσταρά.

Αποτέλεσμα; Η μη ψήφιση του προϋπολογισμού του δήμου για το τρέχον έτος, παρά το ότι έχουν περάσει οι ημερομηνίες που θέτει ο νόμος. Και πότε πάει η ψήφιση; Τέλη Μαΐου και… καλό καλοκαίρι, όπως λένε οι πληροφορίες.

Η οικονομική κατάσταση του Δήμου Ναυπλιέων είναι τόσο… οδυνηρή ώστε -όπως μαθαίνει η στήλη- τα απορριμματοφόρα να μείνουν χωρίς πετρέλαιο την περασμένη εβδομάδα. Είναι χαρακτηριστικό πως τα χρέη του δήμου ξεπερνούν το 10 εκατ. ευρώ.

Και για να μην πούμε για την… αμαρτωλή Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΝ), που η ζημία της φτάνει τα… 13.099.419,63 ευρώ και «το 20% περίπου της συνολικής αυτής ζημίας παρουσιάστηκε κατά την τελευταία διετία».

Και δεν το λέει η  στήλη επειδή της ήρθε επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος. Το λέει το ίδιο το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ στην έγκριση ισολογισμού-απολογισμού 2010 που αναρτήθηκε στο «Διαύγεια».

Και όσο για την ιστοσελίδα που χρυσοπληρώθηκε και στην οποία έχει ήδη αναφερθεί η aftodioikisi.gr σε παλαιότερο θέμα της; Παραμένει «Μαύρη θάλασσα». Και από ό,τι φαίνεται θα ξεσπάσει φουρτούνα εκεί στη «Μαύρη θάλασσα».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ