Χέρι χέρι με το Γεωργιάδη

Με τη σύμπραξη της «ΑΤΤΙΚΗ-ΜΕ ΕΡΓΟ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρού και της «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ» του Αδώνιδος Γεωργιάδη, ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2011 για την Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με τον ψηφισθέντα προϋπολογισμό, 210 εκατ. ευρώ προορίζονται για μεγάλα αναπτυξιακά έργα του Λεκανοπεδίου, εκ των οποίων 20 εκατ. θα διατεθούν για τη δημιουργία νέων παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στους δήμους της Αττικής.

Για «ρεαλιστικό» προϋπολογισμό έκανε λόγο ο περιφερειάρχης Αττικής, υπογραμμίζοντας σε όλους τους τόνους πως «ούτε ένα ευρώ δεν είναι πλασματικό. Όλα είναι εξασφαλισμένα. Δημιουργική λογιστική εμείς εδώ δεν κάνουμε. Όλες οι εγγραφές έχουν εξασφαλισμένη την πληρωμή τους, και είναι ισοσκελισμένος».

Ναι μεν, αλλά… είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης από την «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ», παρότι σημείωσε ότι, αν και διαθέτει «τα απολύτως απαραίτητα και αναγκαία», ωστόσο «στερείται οράματος».

Συμπέρασμα; Χέρι χέρι με το Γεωργιάδη για να «αρχίσουμε βήμα βήμα να υλοποιούμε το προεκλογικό μας πρόγραμμα», όπως είπε ο κ. Σγουρός, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με αυτό του Αδώνιδος, να σημειώσουμε εμείς.

 

Για να διαβάσετε σχετικό παρασκήνιο της aftodioikisi.gr που αφορά στη θέση τού «ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ -ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ» για τον προϋπολογισμό, κάντε κλικ εδώ.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ