Βουτηγμένος στα σκα….

Η λαϊκή παροιμία λέει ότι από «μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια». Θα μπορούσε κάποιος να συμπληρώσει και από (εξωκοινοβουλευτικό) αριστερό.

Αν, βεβαίως, πιστέψει τα όσα έσουρε σήμερα στο περιφερειακό συμβούλιο ο εκπρόσωπος της «Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς-Ανταρσία σε κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ, Καλλικράτη» Γιάννης Κούτρας στο «Ζορό του Βορρά»:

«Η παράταξη Ψωμιάδη, είναι βουτηγμένη στα σκά…. νδαλα και στη διαφθορά από τη λίμνη Κορώνεια μέχρι τα σχολικά λεωφορεία και τις απευθείας αναθέσεις», είπε και έγινε ο κακός χαμός.

Το συμβούλιο διακόπηκε, καθώς απειλήθηκε επεισόδιο όταν ο Χ. Κούτρας αρνήθηκε κατηγορηματικά να ανακαλέσει, όπως του ζήτησε η πρόεδρος, και  λίγο αργότερα τα μέλη της περιφερειακής ομάδας «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» αισθάνθηκαν την ανάγκη να εκδώσουν ανακοίνωση ότι στηρίζουν, και μάλιστα ανεπιφύλακτα, τον Π. Ψωμιάδη και να προβλέπουν ότι τελικά θα δικαιωθεί.

Προφανώς,  αυτά τα περί «παράταξης Ψωμιάδη» που είπε ο Γ. Κούτρας θεώρησαν ότι αφορούν τον ίδιο τον περιφερειάρχη Πανίκα. Γιατί άραγε;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ