Σημαιοστολισμός από τον Πανίκα, νηστεία και προσευχή από τον Νικήτα

Μετά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, που περιμένει δικαίωση από την Παναγία, φαίνεται πως και ο Νικήτας… αυτός tv star εστράφη στο θρησκευτικό συναίσθημα του λαού, περιμένοντας και αυτός δικαίωση για το έργο του στην Αθήνα, την απραξία και τα χρέη δηλαδή.

Και πώς αλλιώς μπορεί να δικαιολογηθεί η ευθιξία του για τη μη μετάδοση, όπως λέει, «καμίας ακολουθίας της Μεγάλης Εβδομάδας, από το δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84»», επειδή οι πληροφορίες του αναφέρουν ότι η απόφαση πάρθηκε από τη διοίκηση Καμίνη για να μην «προσβληθούν 1,5 εκατ. μουσουλμάνοι που μένουν στην Ελλάδα, εκ των οποίων ο μεγαλύτερος όγκος στην περιοχή της πρωτεύουσας»;

Όπως λέει ο Νικήτας Κακλαμάνης, «δυστυχώς, ο κ. Γιώργος Καμίνης και οι υφιστάμενοι του δείχνουν ξεκάθαρα, πλέον, ότι έχουν παρεξηγήσει το ρόλο που τους ανέθεσε ο λαός της Αθήνας».

Μα, κύριε Νικήτα μου, δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά να σας πληροφορήσει η στήλη: δήμαρχο εξέλεξαν οι Αθηναίοι, όχι αρχιεπίσκοπο.

Πιο βόρεια, τώρα, στη Θεσσαλονίκη και πέριξ, ο εσταυρωμένος-Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε να… επισπεύσει τη δικαίωση της Παναγιάς.

Έτσι, έδωσε εντολή για γενικό σημαιοστολισμό σε όλη τη διοικητική Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας των δημοσίων και δημοτικών κτηρίων των ΝΠΔΔ, των οργανισμών και επιχειρήσεων του Δημοσίου και των τραπεζών από το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής έως την αμφιλύκη της Δευτέρας του Πάσχα, με τις σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες από το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής έως το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Ε, με αυτή του την κίνηση, σίγουρα θα μεσολαβήσει εκ νέου και ο Άνθιμος για να «λυτρωθεί» πιο γρήγορα ο Παναγιώτης!

Ωστόσο, η στήλη έχει μια απορία, Πανίκα μου: το Γιάννη Μπουτάρη τον ρώτησες;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ