Ρήτρα, λύτρα και μια… παρηγορήτρα

Του πήραν τα μηχανήματα, του εργολάβου, της εταιρείας «Μεσόγειος», από το ΧΥΤΑ Κερατέας και τα μετέφεραν στο ΒΙΟΠΑ Κερατέας, χωρίς ο ίδιος να ξέρει και να έχει συμφωνήσει σε τίποτε, με αποτέλεσμα να μην έχει τα «εργαλεία» του για να προχωρήσει το έργο.

Θα τους πάρει, ο εργολάβος, 12 εκατ. ευρώ που προβλέπεται ως ρήτρα στην περίπτωση που σταματήσουν οι εργασίες στο ΧΥΤΑ  χωρίς δική του ευθύνη. Θα τους πάρει και άλλα, όμως, εάν δικαιωθεί στη μήνυση που καταθέτει κατά παντός υπευθύνου για την ακούσια μεταφορά των οχημάτων του.

Απορία: Τα λεφτά αυτά θα τα πληρώσει ο «παπουτσωμένος γάτος» από την τσέπη του, που πανηγύριζε προχθές για τον… πολιτικό του άθλο και συμφώνησε να μεταφέρει ο δήμαρχος Λαυρεωτικής τα μηχανήματα, ή θα βγουν από τον κρατικό κουμπαρά, κοινώς τα χρήματα των φορολογουμένων; Σε παρηγορήτρα τον βλέπουμε να τρέχει τον «παπουτσωμένο γάτο» από το κάζο που θα πάθει σε μια τέτοια περίπτωση.

Μωρέ, καλά αναρωτιόταν χθες συνεργάτης του Πρωθυπουργού και έλεγε «πώς μπορείς να συντονίσεις το κεφάλι ενός υπουργού» .!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ