Πόσο «soon», κ. Δακή;

Ο λόγος για την ιστοσελίδα που αφορά στις πληροφορίες της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας, που «coming soon» (κλικ εδώ για του λόγου το αληθές), αλλά και για την ίδια την κεντρική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που εδώ και… τέσσερις μήνες «η νέα πύλη είναι υπό κατασκευή και διαμορφώνεται καθημερινά» (κλικ εδώ).

Πόσο, πια, κρατάει αυτή η διαμόρφωση; Γυναίκα να ήταν, που λέει ο λόγος, και ψιμύθια να έβαζε, θα είχε κάνει την εμφάνισή της τόσο καιρό!

Στον κόσμο του Διαδικτύου, λοιπόν, η πύλη της περιφέρειας είναι υπό κατασκευή, η αντίστοιχη της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας έρχεται σύντομα διότι κάπου χάθηκε στο δρόμο, και ο πολίτης -στην περίπτωση που θέλει να ενημερωθεί- θα πρέπει να γίνει… Σέρλοκ Χομς για να βρει τις όποιες δράσεις και αποφάσεις τους.

Κύριε περιφερειάρχα Γεώργιε Δακή, μήπως είναι καιρός να περάσετε από την εποχή των παγετώνων-νομαρχιών στην εποχή των περιφερειών; Ο πρωτομάστορας για το γιοφύρι της Άρτας «έχτισε» τη γυναίκα του… Μήπως -αναρωτιέται η στήλη- να «χτίσετε» και εσείς κανέναν αρμόδιο για το… γιοφύρι σας;

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ