Οι ευσεβείς πόθοι του (πονηρού) Σταύρου

Ό, τι δεν πρόκειται να κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Χανίων και υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης, μαθαίνει η στήλη, ότι διαδίδει ο νυν περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.  

Λέει, μάλιστα, ότι του το έχει εκμηστηρευτεί ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και το αποδίδει στην υπόθεση με το Πανεπιστήμιο Κρήτης για την οποία έχει παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.

Η στήλη, λέει, ότι το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Γ. Σταθάκη παραμένει ορθάνοιχτο για την Κουμουνδούρου και αποδίδει τις φήμες που διαδίδει ο (πονηρός) Σταύρος στο γεγονός ότι σε δύο, τουλάχιστον, δημοσκοπήσεις βρίσκεται πίσω από τον Γιώργο Σταθάκη και, μάλιστα, κατά πολύ.

Τόσο πολύ, που με το 42% κινδυνεύει να μην πάει, όπως υπολογίζει,  στον β΄ γύρο με τον Γ. Σταθάκη και εκεί να πάρει τις νεοδημοκρατικές ψήφους και να τον κερδίσει.

Άλλωστε, στους παροικούντες την Κρήτη, είναι γνωστό ότι ο Σταύρος,  υπό το φόβο του 30% του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 που τώρα φαίνεται ότι έχει γίνει 40%+, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να είναι κοινός υποψήφιος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,  όπως του προτάθηκε από την Χαριλάου Τρικούπη.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΤΑΘΑΚΗΣ, ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ


Αφήστε μια απάντηση