Ο «Ζορό» και η «Victoria Secret»…

Τις φοβερές ικανότητές του στο τραγούδι τις ξέραμε καιρό τώρα (εδώ), τις ανεπανάληπτες αποκριάτικες και όχι μόνο ενδυματολογικές του επιλογές τις θαυμάζουμε κάθε χρόνο, τις ατάκες τους τις παρακολουθούμε τουλάχιστον άπαξ εβδομαδιαίως στα πρωινάδικα.

Κι έτσι σήμερα, σε ένα από αυτά, μάθαμε και κάτι ακόμα. Μια σημαντική λεπτομέρεια που αποτελεί την ειδοποιό διαφορά σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο ανταγωνιστή του.

Ο λόγος για τον περιφερειάρχη «της καρδιάς μας…»,  Παναγιώτη Ψωμιάδη, που με γενναιότητα και θάρρος ανακοίνωσε στον ελληνικό λαό ότι ούτε «φραπεδόμαγκας είναι ούτε φοράει στρινγκάκια».

Μα πώς μπορούσε, άλλωστε, ο «Ζορό» της πολιτικής σκηνής να φοράει σέξι γυναικεία εσώρουχα, την ώρα μάλιστα που διατυμπανίζει ότι τον κυνηγάνε οι αδερφές (εδώ);

Πώς είναι δυνατόν ένας σούπερ ήρωας που δίνει καθημερινές μάχες να αράζει και να πίνει φραπέ;

Πράγματι, ο αγαπημένος μας Πανίκας, είπε απλώς το αυτονόητο-μια απλή αλλά μεγάλη αλήθεια και με αυτό τον τρόπο εξυψώθηκε  ακόμη περισσότερο στα μάτια μας.

Μόνο την επόμενη φορά να μας πει ποια μάρκα στρινγκάκια είχε υπόψη του όταν έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση. Γιατί ο ανταποκριτής μας στη Θεσσαλονίκη που μας έστειλε και τη φωτογραφία επιμένει ότι είχε στο μυαλό του τη «Victoria Secret»….

Για να δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του περιφερειάρχη κάντε κλικ εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ