Ο «καλός», ο «κακός», ο «Τούρκος» και η… πράσινη

Ποιος είναι ο «καλός», ο «κακός», ο «Τούρκος» και η «πράσινη» της κυβέρνησης; Μετά μάλιστα και το… παζλ της ασυνεννοησίας στα κυβερνητικά στελέχη όσον αφορά στην πρωτοβουλία Παπουτσή για συνάντησή του με το δήμαρχο Λαυρεωτικής, που είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση κατοίκων και ΜΑΤ από τα μπλόκα της Κερατέας;

Για τον εαυτό του κράτησε, φυσικά, το ρόλο τού «καλού» ο ίδιος ο Χρήστος Παπουτσής, που… σκηνοθέτησε την απεμπλοκή του από το θέμα του ΧΥΤΑ στην Κερατέα, παρά το ότι το φόρτωσε στην πλάτη των συναρμόδιων συναδέλφων του. Με λίγα λόγια, βγήκε έξω από το χορό και λέει πολλά… τραγούδια!

Ο «κακός» είναι, πλέον, σύμφωνα με το «σκηνοθέτη», ο Γιάννης Ραγκούσης, που επιμένει σταθερά στην κυβερνητική γραμμή για τον περιφερειακό σχεδιασμό των απορριμάτων στην Αττική και δηλώνει άγνοια για την πρωτοβουλία Παπουτσή. Το έμαθε κατόπιν εορτής. Φήμες που τον φέρουν να κάνει… άτακτη υποχώρηση, όπως ο «σκηνοθέτης», δεν ευσταθούν.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, το νούμερο δύο της κυβέρνησης, ένας από τους βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, ο πρόσφατα δεχθείς φρέσκο ίαρτο, έγινε ο «Τούρκος» της κυβέρνησης. Το έμαθε από τα Μέσα διά μέσω Κωνσταντινούπολης. Φήμες που τον έφεραν να θέλει να… παπουτσώσει το «γάτο» είναι ανακριβείς.

Και τέλος, η Τίνα Μπιρμπίλη, που έγινε «πράσινη» Τίνα από το θυμό της, έμεινε… σπίτσελς, κοινώς κάγκελο, όταν έμαθε από το ραδιόφωνο πως θα έχει συνάντηση την Πέμπτη του Πάσχα με το δήμαρχο Λαυρεωτικής για τα σκουπίδια. Φήμες που τη φέρουν να εξετάζει μέχρι τώρα στα κατάστιχά της εάν προσέλαβε ή όχι το Χρήστο Παπουτσή για… σύμβουλό της είναι αληθείς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ