Νίκησαν το… δαίμονα της μηχανοργάνωσης

Κανονικά θα διεξαχθεί η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τον προϋπολογισμό τής πόλης για το 2011, καθώς οι αρμόδιοι υπάλληλοι της μηχανοργάνωσης κατάφεραν να επαναφέρουν το νέο σύστημα πληροφορικής, το οποίο «έπεσε» τις προηγούμενες ημέρες, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συγκεκριμένη συνεδρίαση, η οποία -σημειωτέον- θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Δημοτική τηλεόραση TV 100.

Ο επικεφαλής της αρμόδιας υπηρεσίας Αχιλλέας Μένος είχε τονίσει, απευθυνόμενος στο Σώμα του δημοτικού συμβουλίου, πως το σύστημα χρειαζόταν τουλάχιστον τρεις εργάσιμες ημέρες για να αποκατασταθεί, γεγονός που σήμαινε ότι ο προϋπολογισμός θα μπορούσε να παραδοθεί στους συμβούλους στην καλύτερη των περιπτώσεων δύο ημέρες πριν από τη συνεδρίαση, δηλαδή σήμερα το απόγευμα.

Μάλιστα, ο κ. Π. Αβραμόπουλος, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να διακοπεί η συνεδρίαση και να συνεχιστεί κάποια άλλη στιγμή, με πιθανότερη ημερομηνία τη Δευτέρα 4 Απριλίου, στην περίπτωση που ο χρόνος ο οποίος απέμενε στους συμβούλους για τη μελέτη του προϋπολογισμού δεν ήταν επαρκής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ