Μήπως ν’ αλλάξουμε;…

…περιφερειάρχη Αττικής διότι από λόγια χορτάσαμε!…

Ο λόγος για το «μικρό πρωθυπουργό» Γιάννη Σγουρό, που με συνέντευξή του στα «Νέα», κάνει ένα «κλόπι ράιτ» των δηλώσεων του Πρωθυπουργού και δηλώνει «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» στο θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών.

Άντε, να αλλάξουμε εμείς, κ. Σγουρέ. Εσείς όμως θα πράξετε το αυτό; Διότι από ό,τι θυμάται η στήλη και ειδική συνεδρίαση για το θέμα της διαχείρισης των απορριμάτων στο περιφερειακό συμβούλιο δεν έχει γίνει, παρά το ότι το έχει ζητήσει η αντιπολίτευση από το Γενάρη, και καμιά ημερίδα δε διοργανώσατε για το θέμα, πέραν της ΠΟΕ-ΟΤΑ -όπου έγινε ο κακός χαμός και συμμετείχατε «χορηγία τε και σώματι»-, και γενικώς ακούτε σκουπίδια και γίνεστε… υπο-λογιστής, με αποτέλεσμα ο Φίλιππος Σαχινίδης ακόμη να σκίζει τα πτυχία του.

Να αλλάξουμε, λοιπόν, μήπως και δει η Αττική «καθαρή μέρα» στο θέμα των σκουπιδιών, και να βάλουμε, για παράδειγμα, το γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Ηλία Λιακόπουλο, που, έτσι κι αλλιώς, έχει  την ευθύνη μέχρι την 31η Ιουνίου, «περιφερειάρχη» στη θέση του «χαλίφη».

Διότι από την επόμενη ημέρα, 1η Ιουλίου, που περνά ουσιαστικά στα χέρια σας η διαχείριση των απορριμάτων… στο Γιάννη Ραγκούση βλέπουμε να πέφτει και το βάρος των… σκουπιδιών, αν και εσείς κληθήκατε να το αντιμετωπίσετε.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση